![]() |
|
|
#1 |
|
Anaokulu Terk
![]()
Üye No:1
Notu: 10659
Not Gücü : 100
Not Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalb-i Mecruh’un 799. günü... Uzun süredir çıkan engeller yüzünden yapamadığımız ropörtajlara bir yenisini eklemenin zamanı çoktan geçmişti... Kelâmın başına özürümüzü katarak yeni bir ropörtaja başlayalım...
Sizler yorumlarınızda yazmadan ben buradan cevaplayayım :o) Bir sonraki ropörtajın arası bu kadar açık olmayacak inşaAllah :o) *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- 27 Haziran 2006 ‘da Kalb-i Mecruh’a bir Cân doğdu... İlk zamanlarında belki bu kadar sevileceğini kendisi bile bilmiyordu... Ama zaman geçtikçe o Kalb-i Mecruh’ların yüreğinde taht kuran Kalb-i Mecruh’un Şirin “E” si oldu... Kalb-i Mecruh’un Şirin “E” si ve Super Moderatörü Kevser’in kapısını çaldık ve tadına doyulmayacak bir ropörtaj yaptık :o) Biz sorduk o cevapladı tertemiz yüreğiyle... Beyaz Atlı Kurbağa : Selamun Aleyküm Cân kardeş... :o) Kevser: Ve Aleykum selam .. :) Beyaz Atlı Kurbağa : Daha önceki ropörtajlarımızda da olduğu gibi öncelikle bir sakıncası yoksa bilmeyenler için adını soracağım kardeş... Kevser: Kevser ismine o kadar çok alıştım ki, arada gerçek ismimi unuttuğum oluyor.. Herkes Kevser bilse de adım;Esra..:)Beyaz Atlı Kurbağa : Bazılarımızın hayatı bir koşturmaca halinde geçerken bazılarımız hayatı sindirerek yaşarız... Kevser kardeşimin yaşamı bir koşturmaca halinde midir... Kaç Yaşındadır ? Neler yapar ? Kevser: 16 yaşındayım,ve çok şükür okuyorum.. Okulum sağolsun,yürümeme bile fırsat vermiyor..:) Gün içinde yaşayacak vakit kalmıyor bile bazen..:) Beyaz Atlı Kurbağa : Ne okuyorsun.. ? Kaçıncı sınıftasın biraz daha açabilir miyiz kardeş... ? Kevser:Çocukluğumdan beri hayal ettiğim ve gitmek istediğim,İmam Hatip Lisesi'ne gidiyorum.. Nasıl geçti zaman bilmiyorum,Lise 3'e gelivermişim..:) Beyaz Atlı Kurbağa : Peki bu akıp giden zaman biraz daha ilerlediğinde :o) İmam Hatip Lisesi bitince yapmayı planladığın nedir... ? Daha ilerisini okuma niyetin var mı kardeş ? Kevser: Tabii ki,kim okumayı istemez ki.. "İlim Çin"de bile olsa gidip alınız" hadisi şerifinin verdiği güçle,elimden geldiğince okuyacağım İnşaAllah.. Liseden sonra engelleri engelleyip üniversite nasipse.. :) Beyaz Atlı Kurbağa : Rabbim muvaffak etsin kardeş :o) Kevser: Amin,sağolasın abi..:) Beyaz Atlı Kurbağa : Kalb-i Mecruh'umuzun Şirin"E" si Kevser kalabalık bir ailenin mensubu mu ? Kaç kardeş var ve sen kaçıncı sırada katılmışsın bu aileye :o) Kevser: Şirinelik görevini bana vermelerinde ki en büyük neden sanırım bu 5 kişilik bir ailenin-düzeltiyorum,artık 4:(- / 4 kişilik bir ailenin,3 çocuklarının içinde en küçük olanıyım..:)/tekrar düzeltiyorum 2 çocuklarının diyebiliriz,eniştemi de sayalım; 4 çocuklarının içinde en küçüğüm..:) Neyse konu fazla uzadı..:) Evin en küçüğüyüm..:) Beyaz Atlı Kurbağa : Kardeş bir sınıfta şu kadar kıs bu kadar erkek öğrenci varsa 2/3 ünün nezle olma olasılığı yüzde kaçtır tadında, birasda karışık olmuş cevabın ![]() Kevser: Haklısın abi,ama ablam evleneli fazla olmadığı için,bazen bende karıştırıyorum..:) (senin nikahta verdiğin bir örnek mesela,sofraya beş tabak koymak ):) ) Ablamı ailen çıkarma hakkım yok,eniştem gelince de işler karışıyor.. Neyse,yine uzattım..:)Beyaz Atlı Kurbağa : Estağfirullah kardeş :o) Genelde Kalb-i Mecruh üyelerinin hemen hemen hepsinin burada bir yakını bir tanıdığı vardır... Senin Kalb-i Mecruh'tan tanışmadığın, daha önceden tanıdığın ama şuan Kalb-i Mecruh'a üye olan tanıdıkların kimler ve yakınlıkları nedir kardeş ? Kevser: Bu bölüm baya uzayacak sanırım..:) Monorossa;ablam.. Carpe diem;abim.. AyşeSena;üç senelik can yoldaşım.. NurSena;Yâr-ı Cânım..:) Crazy Cat;NurSena'nın kardeşi,o da canım..:) Torpedox;hala hastane de yoğun bakımda olan,dayımın oğlu.. En son sınıftan bir arkadaşım üye olduğunu söyledi ama nickini bilmiyorum..:) Bu kadarını hatırladım şimdilik..:) Beyaz Atlı Kurbağa : Oh oh kalabalıksınız :o) Kevser: Aslında daha üye olanlar vardı ama meçhule karıştılar..:) Beyaz Atlı Kurbağa : İnşaAllah onları da daha sonra aramızda görmek nasip olur :o) Hayatta bizi biz yapan kişiliğimize büyük katkısı olan yaşanmışlıklar, anlar vardır... Bu yaşına kadar Kevser'i Kevser yapan hangi yaşı veya hangi yaşadığı dönemdir... Kevser: İnşaAllah..:) Bu yaşıma geldim,bir günlük yaşamış gibiyim.. Zaman geçmiyor gibi geliyor ama,geçince hiç yaşanmamış gibi oluyor..:) İmam Hatip'e başladığım andan itibaren,bir çok değişiklikler oldu fikirlerimde.. Hala o düşünceler yavaş yavaş yerleşmekte ama şimdi kalbime.. Evet,benim için İmam Hatip bir dönüm noktası oldu..:)Şimdi ki Kevser'i Kevser yapan en büyük etken.. Beyaz Atlı Kurbağa : Hepimizin korkuları - hüzünleri - mutlulukları -vardır hayata dair..Bunlarla ilgili birkaç soru sormak istiyorum sana... Öncelikle bana korkularından bahseder misin ? Nedir seni bu hayatta soyut veya somut en çok korkutan ? Kevser:Beni en çok korkutan; gelecekle ilgili kurduğum planların bozulması,ki Allah korusun..:) Bunun düşüncesi bile bazen,hayattan kopmama neden oluyor.. Sevdiklerimden ayrı kalmak birde.. Bu zamana kadar çok sevdiğim birisinden hiç ayrı kalmadım,bundan sonra da ayrı kalmak istemiyorum.. Herkes bıkmaktansa özlemek daha iyidir diye düşünüyor,ama ben sevdiklerimden bıkma pahasına da olsa ayrılmak istemem/istemiyorum..Beyaz Atlı Kurbağa : Peki hüzünler... ? Kevser'i görünce veya yaşayınca ne çok hüzünlendirir... Hüznünden çabuk sırılabilir mi Kevser ? Kevser: Bugüne kadar hiç tam gün mutsuz kaldığımı hatırlamıyorum..:) Çok şükür.. İstesemde,yapamıyorum.. Şöyle bir etrafıma bakınca beni mutlu edicek nedenlerin mutsuz ediceklerden fazla olduğunu görüyorum.. Beyaz Atlı Kurbağa : Böylelikle mutluluk ile ilgili sorumu da cevaplamış oldun :o) Beni uğraştırmadığın için teşekkürler :oP Şimdi ister kısa ister uzun şöyle bir cümle istiyorum senden kardeş. "UMUT = ..... " Kevser:Umut:gelecek güzel günler..:)Dualarım..Şükürlerim.. Beyaz Atlı Kurbağa : Rabbim gönlünden geçenden daha güzel günler nasip etsin kardeş.... Hak edenlerdensin... Amin... Kevser: Amin..Allah razı olsun abi,sizde öylesiniz.. Beyaz Atlı Kurbağa : Eyvallah Cân :o) Şimdi kardeş seninle beraber bir üretim merkezine giriyoruz... Hammadde olarak UMUT - MUTLULUK - KORKU - HÜZÜN - HEYECAN - DELİLİK var... Senden isteğim bir duygu üret bize... İçinde hammaddelerin hangisinden yüzde kaç oranında var ve yeni duygunun adı ne ? Kevser: Bu ismi benim üretmeme gerek yok.. Çok öncelerden beri varolan bir duygu ki ismi; Aşk.. :) Ağzıma pek yakışmıyor biliyorum..:) %25 mutluluk,%25 umut.. %1o delilik , % 10 heyecan, %10 korku,%20 hüzün..:) Beyaz Atlı Kurbağa : Her insanın dokunulmazları vardır... Kevser'in dokunulmazları nedir ? Kevser:Benim güzel hayallerime,fikirlerime,mutluluk oyunlarıma kimse karışamaz/dokunamaz..:) Bunlarla kendimi kandırıyor olsam bile.. Beyaz Atlı Kurbağa : Peki kendine prensip olarak benimsediğin şeyler var mı ? Hayat prensibin nedir kardeş... ? Kevser:Hani hep bir pembe gözlükten bahsederler ya çocukluk çağları için.. İşte o gözlüğü çıkarmadım ben hala..:) Ne kadar olumsuzluklar yaşarsam yaşıyım,beni mutlu edicek birşeyler arıyor gözlerim..Ve buluyorda çok şükür..:) Beyaz Atlı Kurbağa : Daima mutlu olabilmen duamdır kardeş :o) Gelelim Kalb-i Mecruh ile ilk tanışmana... Ben aşinayım gerçi ama bilmeyenler için senden dinleyelim :o) Kalb-i Mecruh ile ne zaman ve nasıl tanıştın ? Kevser: Amin,Allah razı olsun abi,benimde sizin için duamdır..:) Monorossa ablam üye idi siteye.. :) Onu sık sık siteye girerken görüyordum..:) İlk başlarda öylesine bakınıyordum,sonra baktıkça sevdim,sevdim, sevdim..:)Sonra üye oldum..:) Beyaz Atlı Kurbağa : İyiki sevmişsin kardeş :o) Peki kullanıcı adını seçmende ki etken nedir ? Neden "Kevser" kardeş ? Kevser: İmam Hatip'e başladığım yıl,bir hocam Kevser Suresini anlatmıştı.. Allah razı olsun O'ndan..Üç ayetlik kısa bir Surede ne güzel,ne mubarek anlamlar gizli.. O sene bize tefsir dersi veren ablamın adı da Kevser'di..:) Bende "Kevser" olmak istedim..:) Beyaz Atlı Kurbağa : Daha önceki ropörtajlarımızdan bilirsin kardeş... Yönetim kadromuzdaki isimler hakkında yorumlar alacağız senden... Olumlu ve olumsuz bu isimlere Kevser'in penceresinden bakmak istiyoruz. Öncelikle alfabetik sıra ile adminlerimiz ardındanda super moderatör ve moderatörlerimizi soracağım sana... Adminler ile başlayalım... Bir varmış Kalb-i Mecruh'ta de bakim hele ne menem birşey bu Beyaz Atlı Kurbağa :o)Kevser: Hakkında ne söylesem,nasıl sevdiğimi anlatamayacağım insanlardan biri.. O'nu ilk olarak bir elinde telefon diğer eli havada,bizi çağırırken gördüm..:) Allah razı olsun,sayesinde hayatımda birçok değişiklikler oldu..:) Sözler tükenir,mürekkep tükenir de O'nun güzel yüreğini anlatmaya yetmez..:) Her daim dualarımda ismi geçen,nasıl desem nasıl anlatsam sevdiğimi diye düşündüğüm "güzel insan"..:) Allah'ım yar ve yardımcısı olsun.. Güzel yüreciği hiç dert,tasa görmesin İnşaAllah.. Beyaz Atlı Kurbağa : her daim derim ben bir aynayım kardeş... Gördüğün senin güzelliğin... Ve bilki Cân dediğim boşuna değil sende bende farklı yere sahip olanlardansın :o) Eyvallah :sefindirikolduveduygulandısmileysi:finik_fare hakkında yorumlarını alalım kardeş ? Kevser: O bir anne,o bir taattlı,o bir -tane,o bir abla..:) Finik ablamın sözleri de yüreği gibi sıcacık.. Evinde,misafir olduk.. Sağolsun,güzel oğlu ile birlikte çok güzel ağırladılar bizi..:) Oğlusunun güzel süprizleri vardı bana..:) Hatırladığım da,tebessümleri demleyen yüzümde,güzel bir gün geçirdik,sayelerinde..=)Rabbim,hayırlı ömürler versin,sevdikleri ile birlikte,gülen yüzü hiç solmasın İnşaAllah.. Beyaz Atlı Kurbağa : Lümeya ? :o) Kevser: Lümeya ablamı da ilk olarak,beyazlar içinde,en mutlu gününde gördüm.. O zaman o heyecanla tanışmak pek nasip olmadı.. Sonra bir Ramazan buluşmasında ablamla sohbetimiz oldu.. İçimde ki sevgiyi daha bir pekiştirdi ablacım.. Ablamın gülen gözleri,tatlı gülüşü geliyor aklıma.. İnşaAllah o da her daim mutlu olur.. Bunu hakeden insanlardan.. O'nu da çook seviyorum..Hayattan İnşaAllah herşey istediği gibi olur.... ![]() Beyaz Atlı Kurbağa : pukay_han ? :o) Kevser: Anlattığı "kevser" fıkralarının yüzümde oluşturduğu tebessüm hala mevcut..:) Online oyunlarında "vayy bee" diyip,sonunda yarışmaktan kaçındığım,süper hızlı bir abim..:) Buluşma da uykulu bir haldeyken ayağına bastığımı hatırlıyorum abimin Şöyle bir arkasına bakıp,tebessüm etmişti..:)Sevmemenin imkansız olduğu insanlardan..:) Allah yardımcısı olsun.. Oğlu,eşi ve sevdikleriyle İnşaAllah her zaman çok mutlu olur..(:Beyaz Atlı Kurbağa : Adminlerimizin hemen akabinde yardımcı adminlerimizle devam edelim. kuzguni ? :o) Kevser: İlk tanıdığım da oldukça ciddi,konuşamayacağım biri sanıyordum..:) Ama ablacım sağolsun,yüreğimde kocaman bir yer edindi..O'nun hakkında ki "eli maşalı" söylentilerine inanamıyorum bir türlü..:) Bende gördüm,vardı elinde maşa,ama nargile maşasıydı.. Sağolsun,güzel kahveleri ile ağırladı ablam ile beni.. 4o yıldan çok daha fazla,hatırı olan ablam.. Seni sevmeyen ölsün.. ![]() Beyaz Atlı Kurbağa : Senin için çok tanıdık, bizim ise özlediğimiz bir kardeşimizle devam ediyoruz :o) monarossa ? :o) Kevser: Canım Benim,ablam.. Monarossa'm.. Rabbime şükürler olsun,O'nun gibi bir ablam var.. Sizin gibi bende çok özledim ablamı,.. O'nun adına sevinirken,kendi adıma üzülüyorum,ayrıldığım için.. O her zaman çok güçlü duruşu,hayata bakış açısı,fikirleri ile örnek aldığım bir insan olmuştur.. Beni şimdi Monarossa'ma çok benzetirler,ne mutlu bana.. Allah razı olsun güzel ablamdan.. İnşaAllah herşey istediği gibi olur.. Her zaman mutlu olur.. Her zaman benim yanımda olur.. ![]() Beyaz Atlı Kurbağa : Amin... İnşaAllah kardeş... En kısa zamanda da aramızda görebilmek dileği ile... :o) SevgiDamlası ? :o) Kevser: Sevgi damlası ablamla konuşmak hiç nasip olmadı.. Amma velakin hiç konuşmama rağmen,çok sevdiğim bir ablam..:) Nasıl oluyor bende bilmiyorum,ama ablamın sıcacık yüreği kendini sevdiriyor işte..:) Çok yakın bir gelecekte,düğünü var ablamın.. İnşaAllah herşey istediği gibi olur..Allah sevdiğiyle birlikte sağlıklı,mutlu,huzurlu,uzun ömürler versin.. Şimdiden hayırlı olsun..:) ![]() Beyaz Atlı Kurbağa : Sıra süper ve sade moderatörlerimisde :o) Dieforyou ? :o) Kevser: Dieforyou abi,yaptığı esprlerle ve şen şakrak sözleriyle sitede ün kazandı.. :) Sağolsun yüzümüzü güldürdü.. Rabbim de O'nun yüzünü güldürsün İnşaAllah.. Beyaz Atlı Kurbağa : &&honeysuckleli&& ? :o) Kevser: Benim şekeyim..:) Canım ablam,yüzümü güldürenim.. Ööretmenim..:) Ablamla o kadar çok ortak yanımız var ki,konuştukça konuşasım geliyor..:) Cümlenin başını söylesem sonunu tamamlayan ablam..:) Rabbim güzel yüzünden tebessümleri hiç eksit etmesin,şekerim..:) Beyaz Atlı Kurbağa : ripper ? :o) Kevser: Tanımıyorum.. Ama kalb-i mecruha üye olduğundan belli ki iyi biri..:)Beyaz Atlı Kurbağa : yelisss ? :o) Kevser: Uzun bir zamandan sonra siteye geri geldi..:) Pek tanımıyorum ama neşeli bir üyeye benziyor..:) Allah daim etsin.. Beyaz Atlı Kurbağa : Şimdi üyelerimizden kendine çok yakın hissettiğin 3 kişiyi seçmeni ve bu kişiler hakkında ki yorumlarını alalım kardeş :o) Kevser: Üç kişi çok az kalıcak ama..:( NurSena ve AyşeSena;onları ayırmamı düşünemezsiniz değil mi?:) Canlarım benim,okul arkadaşlarım,yürek atışlarım..:)Güzellerim benim..:) İlkbahar; Benim ilkbaharım..:) Canım ablam.. Çok seviyorum,çoook,valla.. Ama işte yine anlatamıyorum..:) Kardeşinin bir tanesi..:) Neşe'm..:) Allah'ım ellerini hiç bırakmasın.. Her zaman mutlu olursun İnşaAllah ablacım.. Ab-ı Revan; Süpper anne..:) Ana-kız başımın üstünde yeriniz var.. Sevilesi insanlar..:) Öpülesi,sarılası sımssııkkı...:) Abı revan ablamı da çok seviyorum,İnşaAllah o da her zaman mutlu olur.. Güzel ablam,Allah yar ve yardımcın olsun.. Ama üç kişi çok az değil mi?:( Beyaz Atlı Kurbağa : Zaten dört yapmışsın bir sefere mahsus görmedim kardeş :o) Sorunun zorlayıcı olması için 3 dedik zaten Sıkıştırmak lasım biras değil mi ![]() Yöneticilerde dahil olmak üzere Kalb-i Mecruh'ta tanıdığın tüm kişiler içinde şu kişinin sohbeti bir başkadır dediğin kimdir ? Politik cevap yazmak yasaktır :o) Tek isim istiyorum :o) Kevser: "Ber-mutat" abinin sohbeti başkadır.. (Oldu mu?(:)Beyaz Atlı Kurbağa : Güzel oldu :o) Kalb-i Mecruh'a ilk geldiğin günden bugüne kadar yorumları ve konuları ile dikkatini çeken ama tanışma fırsatı yakalayamadığın, merak ettiğin bir üye ismi istiyorum kardeş... Kevser: Kural ihlali yapıyorum yine..:) İki isim verebilir miyim?:) Beyaz Atlı Kurbağa : Hayır kardeş :o) İyi kural ihlali yaptın bilirsen ![]() Tek isim bekliyorum senden :o) Diğerine ösel mesaj atarsın ![]() Kevser: Tamam abi.. Tek isim olsun..:) Ab-ı Hayat..(:Beyaz Atlı Kurbağa : Tüm röportajlarımızda istediğimiz birşey var biliyorsun... Sıra sende :o) Kalb-i Mecruh için daha önce söylenmemiş bir slogan bulmanı istiyoruz kardeş... Kevser:Umut-mutluluk-korku-hüzün-heyecan-delilik;Sevdâ Hâneniz....:)Sizin sesiniz.. (en zor soru bu oldu.. )Beyaz Atlı Kurbağa : Bize vakit ayırdığın ve o güzel yüreğini aşina ettiğin için teşekkürler kardeş... :o) Son olarak benim sormayı unuttuğum senin "bunu kesinlikle söylemem lazım" dediğin birşey var mı :o) Kevser: Sanırım bu yaptığın en uzun röportaj oldu abi..:) Bir hafta da tamamladık..:) Benim soru-n-larıma sabırla dayandığın için çok teşekkür ediyorum..:) Son olarak söylemek istediğim; Ey Kalb-i Mecruh Ahâlisi Sizi Çok Seviyorum..:) Beyaz Atlı Kurbağa : Estağfirullah kardeş :o) Büyük keyif aldım :o) Bizde seni çok seviyoruz :o) Eyvallah...
Konu Beyaz_Atlı_Kurbağa tarafından (27-04-2008 Saat 06:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hayr-ül-Enâm
![]()
Üye No:2107
Notu: 1004
Not Gücü : 15
Not Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okurken çok büyük keyif aldım
![]() Herşey gönlünüzce olsun ALLAH(C.C)Tüm dualarınızı kabul eylesin İNŞAALLAH Güzel dualarınızı ALLAH(C.C)dan sizler için gönülden diliyoruz ![]() Kalbiniz selametle kalsın
|
|
|
#3 |
|
Super Moderatör
![]()
Üye No:741
Notu: 2580
Not Gücü : 31
Not Derecesi :
ben de okurken çok keyif aldım
![]() yorumlarınızı okurken 16 yaşında olduğunuzu düşünmemiştim :) yüreğinizin kocaman olmasından olsa gerekmiş Allah herşeyi gönlünüze göre versin inşallah
|
|
|
|
#4 |
|
Asistan
![]()
Üye No:2486
Notu: 217
Not Gücü : 5
Not Derecesi :
![]() ![]() ![]() |
cok keyifli bir röportaj olmus..´
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderatör
![]()
Üye No:152
Notu: 3589
Not Gücü : 42
Not Derecesi :
çok güzel bir röportaj olmuş kevseri ilk tanışmamız lümeyyanın düğününde idi onlarda bizim gibi ilk başta yabancılık çekmişlerdi nereye gitsek neyapsak derken birbirimize derman olduk o anda iyiki tanışmışız iyi karşılaşmışız bende sni çok seviyorum kevserciğim yeri farklı olanlardan birisin
Allah seninde her zaman yar ve yardımcın olsun canım unutma 3 kızımda sensin ![]() seninde eline diline sağlık beyazatlı kevserle tanıştırdın bizi sağol kardeş:) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Öğretim Görevlisi
![]()
Üye No:481
Notu: 2365
Not Gücü : 28
Not Derecesi :
ne zaman bahsin açılsa, içinden sonsuz mutluluk dileği geçiyor insanın... hayatın hep sevimli geçsin kardeşim...
teşekkürler ikinize de... verdiğiniz keyif için... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Stajyer
![]()
Üye No:1873
Notu: 80
Not Gücü : 3
Not Derecesi :
![]() |
İkinizinde eline diline sağlık çok güzel bir röportaj olmuş:) Zevkle okudum:)
|
|
|
|
#8 |
|
Öğretim Görevlisi
![]()
Üye No:1792
Notu: 808
Not Gücü : 12
Not Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok hoş bir sohbet olmuş ömrünüze berekett :o)
benim 16 yaşında ama yüreği kocamannnn olann canısııı
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
sağlam tarafım şizofren.
Üye No:268
Notu: 3616
Not Gücü : 43
Not Derecesi :
Yarım solukla başlayıp bir solukta bitirdiğim bir yazı, Rabbim ömrünü gül etsin.. Rabbim önünü gül etsin.. Ömrünüze bereket.. :o)
|
|
|
|
#10 |
|
Üniversite
![]()
Üye No:1663
Notu: 1222
Not Gücü : 15
Not Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok sevimli :) bir röportaj olmuş :)
"büyümek" nasıl zor bir şey değil mi? hem seviniyorsunuz, hem üzülüyorsunuz bununla birlikte an geliyor, büyüdüğünüzü fark etmiyorsunuz, bunun içindir çocukluktan çıkmak istemediğiniz anlar... "şükür".... bir hocam vardır, "abi" olmuştur her daim bana, "abim" kadar çok severim.. o tanıştığımız ilk an'dan beri der ki bana: "hayat her şeye rağmen çok güzel Hümeyra yaa"... ilk önce klasik bir cümle gibi görüyordum o cümleyi, ama biraz üzerinde düşününce ve tabi ki yaşadığımız olaylar neticesinde o cümleyi öyle bi kazıdım ki içime... çünkü artık o cümlenin anlamının derinliklerine inmişim farkında olmadan, belki de yeniden anlam yüklercesine.. kim olursa olsun, bana ne yaparsa yapsın o an, kendimi çıldıracak gibi hissettiğim o anlarda ilacım o cümle oluyor: "hayat her şeye rağmen çok güzel Hümeyra!"... Allah kimseye, kimsenin taşıyamacağı yük vermezmiş ya, yaşadığımız her olaydan kendimize/etrafa yararı olacak bir şey mutlaka bulunuyor o yaşanılanlardan ve o an anlıyorsunuz ki "demek ki ben bu kapasiteye/güce sahipmişim", çünkü bu verildi bana... ister içinizdeki o "çocuk"la dinleyin beni, ister o koskocaman olmuş "kız"la... her ne yaparsanız yapın size o verilenler "siz" olduğu için veriliyor ve biliniyor ki o "siz" bunu da aşacak ve bir sonraki müfakata açılacak o "siz"in kapıları... Rabbim, her an, her anınızı idrakiyle yaşayabilmenizi nasip etsin.. bakın ne olursa olsun bir şey fısıldanıyor taa uzaklardan.... : "Hayat her şeye rağmen çok güzel Kevser"... :) yine "sessiz"liğimi gösterdim(!) dimi, affola :)) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|